Sayfa 1 Toplam 9 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 163 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Çin Yemekleri

Çin Danışmanlık, Çin İthalat İhracat, Çinde Eğitim,Çince Dil dersleri, Çince Sözlük Çince-Türkçe Sözlük ve Çin Bilgi Paylaşım Platformu forumlarındaki Çin Yemekleri bölümü. Çin'in geleneksel ve kültürel tüm yemekleri hakkynda



  1. Google Arama Çin yemek çubukları - Kuai Zi

    Başlatan africans, 07-29-2010 01:05 AM
    çin ywmwk çubuğu, kuaizi
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 3.697
    07-30-2010, 12:58 AM son yazılan Mesajı göster
  2. Google Arama Hong Kong yemeklerinden seçmeler

    Başlatan africans, 05-21-2010 11:31 PM
    çin yemekleri, honk kong yemekleri
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.456
    05-21-2010, 11:32 PM son yazılan Mesajı göster
  3. Google Arama yemeği cesaret isteyen çin yemekleri

    Başlatan africans, 02-07-2010 11:52 AM
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 7.488
    02-07-2010, 12:06 PM son yazılan Mesajı göster
  4. Google Arama çin yemeklerini yiyebilene aşk olsun

    Başlatan kamil, 12-15-2009 09:08 PM
    çin yemekleri
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 769
    12-15-2009, 09:08 PM son yazılan Mesajı göster
  5. Google Arama Ekşili Çin Çorbası

    Başlatan KUZEY, 05-16-2009 06:46 PM
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.145
    05-16-2009, 06:47 PM son yazılan Mesajı göster
  6. Google Arama mısır çorbası (Çin)

    Başlatan KUZEY, 05-16-2009 06:45 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 752
    05-16-2009, 06:45 PM son yazılan Mesajı göster
  7. Google Arama çin lahanasi

    Başlatan KUZEY, 05-16-2009 06:45 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 566
    05-16-2009, 06:45 PM son yazılan Mesajı göster
  8. Google Arama çin tatlisi

    Başlatan KUZEY, 05-16-2009 06:45 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 656
    05-16-2009, 06:45 PM son yazılan Mesajı göster
  9. Google Arama çin usulü balli tavuk

    Başlatan KUZEY, 05-16-2009 06:45 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 671
    05-16-2009, 06:45 PM son yazılan Mesajı göster
  10. Google Arama çin usulü sebzeli tavuk

    Başlatan KUZEY, 05-16-2009 06:44 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 687
    05-16-2009, 06:44 PM son yazılan Mesajı göster
  11. Google Arama çin usülü pilav

    Başlatan KUZEY, 05-16-2009 06:44 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 706
    05-16-2009, 06:44 PM son yazılan Mesajı göster
  12. Google Arama Portakalli ördek

    Başlatan KUZEY, 05-16-2009 06:43 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 708
    05-16-2009, 06:43 PM son yazılan Mesajı göster
  13. Google Arama Uzakdoğu pilavi

    Başlatan KUZEY, 05-16-2009 06:43 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 621
    05-16-2009, 06:43 PM son yazılan Mesajı göster
  14. Google Arama Soslu Kılıç

    Başlatan KUZEY, 05-16-2009 06:43 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 673
    05-16-2009, 06:43 PM son yazılan Mesajı göster
  15. Google Arama Uzakdoğu Usulü Lahana Salatası

    Başlatan KUZEY, 05-16-2009 06:42 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 624
    05-16-2009, 06:42 PM son yazılan Mesajı göster
  16. Google Arama Soya Soslu Makarna

    Başlatan KUZEY, 05-16-2009 06:42 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 752
    05-16-2009, 06:42 PM son yazılan Mesajı göster
  17. Google Arama Çin Usulü Balik

    Başlatan KUZEY, 05-16-2009 06:42 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 647
    05-16-2009, 06:42 PM son yazılan Mesajı göster
  18. Google Arama Galetalı Çin Böreği

    Başlatan KUZEY, 05-16-2009 06:41 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 606
    05-16-2009, 06:41 PM son yazılan Mesajı göster
  19. Google Arama Çin Usulü Dana Yahni

    Başlatan KUZEY, 05-16-2009 06:41 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 612
    05-16-2009, 06:41 PM son yazılan Mesajı göster
  20. Google Arama Pırasalı Bonfile

    Başlatan KUZEY, 05-16-2009 06:40 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 480
    05-16-2009, 06:40 PM son yazılan Mesajı göster

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •